• Millora de la estètica dental del pacient, amb tractaments que corregeixen la mala posició dentària.
  Millora de la estètica dental del pacient, amb tractaments que corregeixen la mala posició dentària.

  ORTODÒNCIA

  Ortodòncia,

 • Amb els implants dentals es recupera, de forma segura i permanent, la correcta estructura i salut bucodental, obtenint unes dents sanes.
  Amb els implants dentals es recupera, de forma segura i permanent, la correcta estructura i salut bucodental, obtenint unes dents sanes.

  IMPLANTOLOGIA

  Implantologia,

 • Diagnòstic de malalties a les genives i a la estructura òssia de les dents. Prevenció i tractaments per al manteniment de la salut i de la higiene bucodental.
  Diagnòstic de malalties a les genives i a la estructura òssia de les dents. Prevenció i tractaments per al manteniment de la salut i de la higiene bucodental.

  PERIODÒNCIA

  Periodòncia,

 • Tractaments especialitzats en nens. Els primers anys de creixement són la clau per tal d’inculcar els hàbits correctes de neteja i manteniment per a tenir una bona salut bucodental.
  Tractaments especialitzats en nens. Els primers anys de creixement són la clau per tal d’inculcar els hàbits correctes de neteja i manteniment per a tenir una bona salut bucodental.

  ODONTOPEDIATRIA

  Odontopediatria,

 • Rehabilitació d’afeccions a la boca i a les dents, extracció de queixals, fre labial i lingual, etc. mitjançant tècniques de cirurgia oral.
  Rehabilitació d’afeccions a la boca i a les dents, extracció de queixals, fre labial i lingual, etc. mitjançant tècniques de cirurgia oral.

  CIRURGIA ORAL

  Cirurgia oral,

 • Tractaments com ara l’emblanquiment dental o les caretes de porcellana, faran que recuperis la bellesa del teu somriure i milloraran la teva qualitat de vida.
  Tractaments com ara l’emblanquiment dental o les caretes de porcellana, faran que recuperis la bellesa del teu somriure i milloraran la teva qualitat de vida.

  ESTÈTICA DENTAL

  Estètica dental,

 • Segura i eficaç, per a aquells pacients que els hi provoca por i ansietat rebre un tractament dental (persones nervioses, nens o discapacitats).
  Segura i eficaç, per a aquells pacients que els hi provoca por i ansietat rebre un tractament dental (persones nervioses, nens o discapacitats).

  SEDACIÓ

  Sedació,

 • Tractaments que busquen sanejar i mantenir dents que han estat afectades per càries o traumatismes, recuperant la seva funcionalitat i estètica.
  Tractaments que busquen sanejar i mantenir dents que han estat afectades per càries o traumatismes, recuperant la seva funcionalitat i estètica.

  ODONTOLOGIA CONSERVADORA
  I ENDODÒNCIA

  Odontologia i endodòncia,